IK WIL AFVALLEN

Met onze voedingsprogramma's ben je slimmer bezig. Of je nu wil afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen. Zelfstandig of onder begeleiding. Ga je voor de quick fix of wil je een manier om te leren opnieuw met voeding om te gaan. Jij bepaalt en kiest je eigen weg. Wij helpen je graag verder.

Weten hoe wij je kunnen helpen? Vraag snel alle start informatie aan:

Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt om je te informeren naar de mogelijkheden.

Contact formulier FlexiFitness

flexifitness, fleifitness ermelo, fitness ermelo, sportschool ermelo, afvallen ermelo, hulp bij het afvallen

Body Support

Slimmer bezig

Of je nu wilt afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken, daarvoor heb je ook 'n persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

Slimmer Afvallen

Afvallen wordt gemakkelijker met de praktische tips, kant-en-klare boodschappenlijstjes en lekkere recepten. Door het slimme eetpatroon verbrand je meer.

Slimmer In Balans

In balans en fit zijn door een optimale stofwisseling. Met uitgekiende eetschema's ontdek je een betere manier om op gewicht te blijven.

Slimmer In Vorm

Breng je lichaam optimaal in vorm. Met de juiste voeding werk je heel gericht aan je figuur. Ook als er voor het resultaat wel een paar kilootjes bij mogen.

Body Support Coaches
Lyneth en Angelique

SLIMdiet

SLIMdiet nu ook bij FlexiFitness verkrijgbaar.

Wij geloven dat een dieet pas werkt als het past in jouw leven. Daarom werken wij samen met SLIMdiet. Deze succesvolle afslankmethode is gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. De diëtisten van SLIMdiet hebben smakelijke gerechten ontwikkeld die boordevol eiwitten zitten. Die gerechten geven een verzadigd gevoel en zorgen ervoor dat je afvalt op precies de juiste plekken. Je verliest geen spiermassa, maar vet. Kies voor gemakkelijk en verantwoord afvallen. Samen met SLIMdiet bewijzen wij dat het kan!
 

Zo werkt SLIMdiet.

SLIMdiet bestaat uit 36 heerlijke gerechten waar je uit kunt kiezen. Daarnaast krijg je de beste persoonlijke begeleiding en werk je volgens een succesvol stappenplan. Je begint met vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, en werkt toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Alle stappen staan duidelijk omschreven in de handleiding. Zo weet jij precies wat je moet doen, hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. Probeer het eerst zelf.

Wij geloven in de methode van SLIMdiet.

Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er enthousiast over bent. Jij bent immers degene die ermee aan de slag gaat. Daarom heeft SLIMdiet een assortimentbox ontwikkeld. Deze box bevat alle 36 gerechten uit het assortiment van SLIMdiet. Meer dan genoeg dus om het een week te proberen, jouw favorieten te ontdekken en het verschil te merken. De assortimentbox is exclusief bij ons verkrijgbaar. Loop gerust bij ons binnen, want de box ligt voor je klaar.

Afvallen gaat om jou.

Je staat er niet alleen voor! Bij FlexiFitness helpen wij je, met advies, begeleiding en peptalks. Samen stippelen we een persoonlijk traject voor je uit. En we volgen jouw voortgang op de voet. Ben je er klaar voor om afscheid te nemen van je overgewicht?

De succesformule van FlexiFitness & SLIMdiet.

flexifitness, fleifitness ermelo, fitness ermelo, sportschool ermelo, afvallen ermelo, hulp bij het afvallen

FlexiFitness app

Ben je een echte sporter, heb je de discipline om dagelijks je voeding bij te houden en wil je op een eenvoudige manier bewust worden wat je dagelijks eet!? Dan is de app van FlexiFitness een uitstekende tool om je doelen te bereiken. Onze app beschikt nl over een uitgebreid voedingssysteem.

Met FlexiFitness app heb je de beste combinatie van voeding & training beschikbaar op je mobiel.

De FlexiFitness app is een onderdeel van je FlexiFitness abonnement en dus geheel gratis.