TRAININGSONDERSTEUNING

Heb je geen ervaring of wil je meer persoonlijke begeleiding bij het bereiken van je doelen dan adviseren wij je gebruik te maken van een van onze vormen van trainingsondersteuning. Kies de ondersteuning die bij je past en start vandaag nog!

 

Weten hoe wij je kunnen helpen? Vraag snel alle start informatie aan:

Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt om je te informeren naar de mogelijkheden.

fleifitness, flexifitness ermelo, personal training, fitness begeleiding, fitness ermelo, sportschool ermelo, groepslessen ermelo

De TOUCH

Virtual Personal Trainer

De ‘TOUCH’ is onze virtuele Personal Trainer in onze fitnesszaal. De TOUCH beschikt over 3.500 geanimeerde fitnessoefeningen en wel 100 verschillende trainingsschema’s.

Wat je doel ook is, welke spiergroep je ook wilt trainen of welk materiaal je ook wilt gebruiken er zit vast een nieuwe uitdaging voor jou bij!

 

Uploaden in de FlexiFitness app

Scan de gewenste oefening of het trainingsschema met de QR-code in de FlexiFitness app en voeg hem eenvoudig toe aan je trainingsschema.

Ontdek de “TOUCH” en laat je inspireren!  

Wil je wat meer hulp of uitleg over de TOUCH? Wij helpen je graag verder.

flexifitness, FlexiFitness Ermelo, slimdiet, body support, afvallen, afslanken, afvallen ermelo, afvallen putten, afvallen harderwijk, afslanken  ermelo, afslanken putten, afslanken harderwijk, sportschool ermelo, sportschool putten, personal training

Persoonlijk trainingsschema

Met een persoonlijk trainingsschema train je efficienter en bereik je sneller je doelen.
 

Hoe werkt het

Onze trainers maken aan de hand van een intakeformulier een geheel op maat gemaakt traingingsschema. Wij zetten het schema in de FlexiFitness app of printen een hardkopie. Aansluitend maken we een afspraak om het schema aan je uit te leggen. Je kunt dus direct met je doelen aan de slag.


Wil je graag een persoonlijk trainingsschema? Wij helpen je graag verder!

fleifitness, flexifitness ermelo, personal training, fitness begeleiding, fitness ermelo, sportschool ermelo, groepslessen ermelo

Personal Training

Het woord zegt het al. Je traint je samen met met je eigen persoonlijke trainer. De Personal Trainer helpt jou met het kiezen van de juiste oefeningen, belastbaarheid en bewegingsuitvoering zodat jij jouw doelen op een verantwoorde wijze bereikt.

Voordelen Personal Training
- Deskundige begeleiding
- Makkelijker jouw doelen behalen
- Stok achter de deur
- Ook mentale begeleiding
- Minder kans op blessures


Hoe werkt het…

Tijdens het inschrijven voor een losse Personal Training (PT) of een serie van meerdere trainingen vul je aan de balie een intake formulier in. Deze wordt doorgezet naar een van onze PT-ers. Hij/zij belt je voor een (eerste) afspraak. Na de kennismaking en het doornemen van je doel ga je direct aan de slag.

Ga voor het behalen van je doelen. Informeer naar de mogelijkheden aan onze balie?

Op de Personal Training van FlexiFitness zijn 'Extra voorwaarden deelname Personal Training' van toepassing