Kom op een verantwoorde en leuke manier van je kilo's af!

Afvallen, fit worden en gezond bezig zijn. Dat wil iedereen wel. Toch lukt het in de praktijk vaak niet om dit te bereiken. Daar kun jij vanaf 15 januari a.s. verandering in brengen! Dan start weer een nieuwe groep deelnemers.

In 8 weken gezond afvallen en fit worden

Tijdens de FIT Challenge gaan we gedurende 8 weken samen op een leuke en motiverende  manier werken aan jouw ideale gewicht en gezonde lifestyle!
 

Wat kun je verwachten als je meedoet aan de FIT Challenge?

100% persoonlijke begeleiding

Tijdens de FIT Challenge heb je wekelijks contact met jouw lifestyle coach. Deze helpt je met het plannen van je sportmomenten en jouw persoonlijke trainings- en voedingsprogramma. Ook krijg je begeleiding op mentaal vlak, wat belangrijk is om je lifestyle te optimaliseren.

Minimaal 2x per week sporten

Je komt minimaal 2 keer per week bij FlexiFitness sporten. Dat doe je met jouw persoonlijk trainingsprogramma of met een van de speciale FIT Challenge groepslessen. Met het 'In 8 weken FIT Challenge' pakket kun je natuurlijk ook gewoon fitnessen en aan andere groepslessen meedoen wanneer het jou uitkomt.

Zichtbaar resultaat

Je begint jouw challenge met een zogeheten ‘nulmeting’; het startpunt om jouw doelen te bereiken. Wij gaan er samen voor zorgen dat je tijdens die 8 weken weer blij wordt met je eigen lichaam, gewicht en gezonde lifestyle. Dankzij de nulmeting zie je snel en zichtbaar resultaat. Daar gaan we voor!

Samen sporten

De FIT Challenge wordt leuker als je samen sport. Samen sporten maakt de uitdaging makkelijker. Heb je zelf een keer minder zin, dan heb je altijd nog jouw sportmaatje om je te motiveren. Dit kan door samen af te spreken of deel te nemen aan de speciale FIT Challenge groepslessen.

Veranderen en blijvend veranderen

Tijdens de FIT Challenge word je bewust van je eetpatroon en wat dit met je lichaam doet. Met onze voedingsapp krijg je tijdens de 8 weken alles te weten over gezond en vooral lekker eten. Ook ga je ervaren wat beweging voor invloed heeft op zowel je lichaam als geest. Het zet intern ‘de knop om’ zodat je ook na de FIT Challenge gemotiveerd blijft om gezond bezig te zijn en fit te blijven.


 

Ik ben zeer te spreken (heel tevreden) over de FIT-Challenge. Ik wilde een gezonder BMI behalen en de drempel naar de sportschool verkleinen. Dit is absoluut gelukt! Het programma is laagdrempelig en je krijgt veel individuele aandacht. Super blij dat ik mee heb gedaan! (ga zo door Lyneth). 
 
Joke, 17,6 kilo kwijt geraakt tijdens de FIT Challenge

De 4 stappen van lifestyle verandering:

Openstaan voor verandering

Je kunt niet veranderen wat je niet (er)kent. Je moet je bewust worden van het gewenste gedrag. Wat is je doel? Wat wil je veranderen? 

Begrijpen waarom het moet 

Krijg inzicht waarom je doet wat je doet. Hoe functioneert het lichaam, hoe werkt jouw stofwisseling? Waarom moet je sporten? 

Voorbereiden op moeilijke momenten

Je leert hoe je gemotiveerd blijft als het even minder gaat. 

Doen en blijven doen

Gedrag aanleren lukt alleen als je het blijft doen en vooral herhaalt. Gezond bezig zijn wordt dan een routine. Blijf altijd doorgaan, want succes motiveert. Het programma duurt 8 weken. Tijdens deze periode gaan wij aan de slag met het ‘herprogrammeren’ van jouw lifestyle.

Lifestylecoach – Lyneth Nummerdor

‘Hallo, ik ben Lyneth Nummerdor. Als lifestyle coach van FlexiFitness ben ik jouw ‘stok achter de deur’ om je te motiveren met de juiste voeding, beweging, rust en mindset. Graag help ik jou bij FlexiFitness om ervoor te zorgen dat je de beste versie van jezelf wordt! Zien we elkaar snel?!’

 
in 8 weken fit challenge, fit challenge, challenge, flexifitness, afvallen, kilo's kwijt raken, op gewicht blijven, voedingsadvies, lifestyle change, lifestyle, leefstijl, aanpassen leefstijl, ermelo, aanpassen lifestyle

Kosten: € 299,- per deelnemer

Inschrijven kan direct online of bij een van onze medewerkers aan de balie. Ben je al lid bij FlexiFitness? Informeer dan naar jouw voordeel.
deelnemen
flexifitness, flexifitness ermelo, fitness, fitness ermelo, groepslessen, groepslessen ermelo

De volgende FIT Challenge start 15 januari a.s. Schrijf je in dan gaan we samen aan de slag!

Meer weten over de FIT Challenge? Vraag vrijblijvend alle informatie aan.

Jouw gegevens worden alleen gebruikt om je te informeren over de FIT CHALLENGE

Contact formulier FlexiFitness