Over ons...

Wij zijn een jonge en dynamische fitnessclub die zich kenmerkt door haar innoverende ideeën. Continu verbeteren zit in ons DNA. Daarnaast zijn kwaliteit, persoonlijke benadering en hygiëne voor ons zeer belangrijk.

Wij richten ons niet alleen op de sporter met ervaring, maar ook op de sporter die graag geholpen wil worden bij het fit worden of afvallen. Hiervoor bieden wij diverse programma’s waarin onze coaches je graag helpen jouw doelen te bereiken.

Pay-off FlexiFitness - powered by human

  • ​Wij houden niet van passieve begeleiding, maar van een actieve persoonlijke benadering.
  • Onze cardio-apparatuur zet menselijke energie om in elektriciteit om bijvoorbeeld onze LED verlichting te laten branden en het koffiezet apparaat te laten werken.

Duurzaam

We zijn intrinsiek gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de wereld. Wat ons daarin vooral fascinerend is dat we tijdens het sporten menselijke energie opwekken, maar deze niet gebruiken. Dat doen we bij FlexiFitness echter anders!
Met onze stroom opwekkende cardio-apparaten zetten wij die menselijke energie namelijk om in elektriciteit. FlexiFitness is de enige fitness club in Nederland waar de cardio-apparatuur geen stroom vraagt, maar opwekt.