Bij ons vind je niet alleen fitness. Je kunt aanvullend ook een eigen keuze maken voor bijvoorbeeld: groepslessen, PRO app, een all inclusive pakket of diverse vormen van trainingsbegeleiding. En alles voor zeer lage prijzen. ”Meer voor minder” noemen wij dat!

 

 

flexifitness.nl Trainingsbegeleiding

TRAININGSBEGELEIDING

Trainingsondersteuning

Bij FlexiFitness geloven wij niet in passieve begeleiding, maar in een actieve benadering van onze gastheer-/vrouw daarom hebben wij standaard geen trainers in de fitness zaal rondlopen.

 

Persoonlijke begeleiding

Heb je geen ervaring of wil je wel meer persoonlijke begeleiding bij het bereiken van je doelen dan adviseren wij gebruik te maken van onze trainingsondersteuning. Wij bieden verschillende vormen van trainingsondersteuninging.

 

Schema Prijs

PT30

€ 30,00 per keer
€ 270,00 per 10 keer

PT60

€ 49,50 per keer
€ 449,55 per 10 keer

flexifitness.nl fysiotheraptie - fysiostherpaiepraktijk Ermelo

FYSIOTHERAPIE

FlexiFitness nu nog completer met inhouse FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK ERMELO

 

FYSIOTHERAPIE ERMELO

De praktijk voor fysiotherapie, sportfysiotherapie en revalidatie

Fysiotherapiepraktijk Ermelo is een Pluspraktijk die zich naast algemene fysiotherapie richt op sportfysiotherapie en orthopedische revalidatie. Je kunt bij ons terecht voor:

Wil jij ons dringend sprekend of een afspraak maken? Bel dan met nummer 0341 23 23 51.
Voor andere vragen, afspraakannuleringen of -verzoeken kun je ons ook bereiken via Whatsapp of SMS: 06 82 26 88 91.

Website Fysiotherapiepraktijk Ermelo

flexifitness.nl fysiotheraptie - Lagom  | coaching op Maat

GEWICHTSCONSULENT

FlexiFitness nu nog completer met inhouse GEWICHTSCONSULENT LAGOM

 

LAGOM

Coaching op maat VOEDING | BEWEGING | ONTSPANNING

 

Wat is Lagom?

Lagom is een Zweeds begrip en betekent zoiets als niet te veel en niet te weinig oftewel precies goed. ik help je bij het vinden van deze balans op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

 

Coaching op maat

Jij bent uniek, je hebt een uniek lichaam en een unieke manier van leven, dus daarom coaching op maat. Stap voor stap bewuste en gezonde keuzes maken op het gebied van voeding, beweging en ontspanning, waarbij genieten en balans voorop staat.

Hoe zou het zijn als je dit je hele leven lang kunt vasthouden? Dat vereist maatwerk. Je zult merken dat wanneer je balans vindt, je de ene na de andere beloning krijgt:

 

Gratis kennismakingsgesprek

Vanaf 1 oktober 2017 ben ik met mijn praktijk gevestigd bij FlexiFitness te Ermelo. Bel of mail me gerust voor het maken van een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. De komende tijd zal ik tevens gratis inloopspreekuren organiseren waarin je korte vragen kunt stellen. Voor de data check de website van FlexiFitness. Je hoeft overigens geen lid van FlexiFitness te zijn om bij mij te komen voor begeleiding. Iedereen is welkom! Ik ben als gewichtsconsulent aangesloten bij de BGN dus veel zorgverzekeraars vergoeden mijn begeleiding.

Telefoon: 0341 23 23 51.
Mail: loes@lagomcoaching.nl

 

FlexiFitness - BAYA - Woman’s Activewear

BAYA - WOMAN'S ACTIVEWARE

Graag stellen wij ons even voor….

Moeder en dochter die samen een webshop runnen in sportkleding voor actieve dames, meisjes, vrouwen in alle leeftijdscategorieën, hoe leuk is dat! Wij hebben een actieve levensstijl en allebei een passie voor mooie kleding en dus gaan ook wij regelmatig shoppen. Enigszins kritisch zijn wij wel en vinden dan ook dat kleding aan een aantal voorwaarden moet voldoen! O.a. de kleding moet comfortabel zijn. Stretchy stoffen, Push up effect, kleurrijk design, stijlvol en betaalbaar.

Het merk BAYA voldoet voor ons aan deze voorwaarden. Zij produceren hun kleding met liefde en passie, hebben hun productie onder een dak en werken met arbeidsvriendelijke omstandigheden. Zij gebruiken Hi-End stoffen die zorgvuldig worden uitgezocht in Italië. Voordat de kleding de fabriek verlaat vindt er nog een laatste productcontrole plaats.

BAYA Activewear en Swimwear heeft daarom een extra lange levensduur, draagt comfortabel ook bij het leveren van hoge prestaties en is stijlvol!

BAYA zorgt ervoor dat je je vrouwelijk, krachtig en comfortabel voelt.